Vinn Ranelids vackraste ord!

I nya Allas har vi en intervju med författaren Björn Ranelid, som är tv-aktuell i bland annat På spåret och snart i Stjärnorna på slottet. Han är också aktuell med en ny bok som du har chansen att vinna!

Annons

(Björn har för övrigt alltid en speciell plats i mitt hjärta sedan jag intervjuade honom för flera år sen och han jämförde mig med en ”belgisk chokladprrralin – mörrrk och söt” – den mannen har verkligen talets gåva…)

I boken ”Jag skänker dig mina vackraste ord” finns cirka 300 av ordmästaren Björn Ranelids aforismer och metaforer samlade – på fyra språk: svenska, engelska, franska och tyska. En källa att ösa ur om du till exempel behöver vackra citat när du ska skriva ett tal eller uppvakta någon.
Ett Ranelidcitat:
”Världens kortaste och längsta resa går mellan ögat och hjärtat, och där emellan krävs varken pass eller visum.”
Värde cirka 160:-. Jag har 5 ex att tävla om.

Gör så här för att vara med och tävla:
Skriv en kommentar där du svarar på frågan: ”Vilket är det vackraste ordet du vet?”

Senast på onsdag den 16/12 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Och glöm inte att du också kan tävla om Årshoroskop för 2010 här!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Therese

  Mitt finaste ord är ”respekt” för det förtjänar alla.

 • Queen Sara

  Andetag.

 • Vill gärna vara med och tävla.

  detr vackraste ordet tycker jag är: underbar

  Hoppas på tur:)
  Linda

 • susanne

  Frihet

 • Ingegerd

  Mitt favoritord är sommarhimmel

 • Annie

  Mitt ord är Liljekonvalj 🙂

 • Anita

  Mitt vackraste ord är ängel det låter så rofyllt och snällt.

 • Kerstin

  Essentiell

 • Det vackraste ordet jag vet är kärlek,ett ord som borde användas oftare.