Vinn sms-böcker och kockfilmer!

Ingen rast och ingen ro – redan ny tävling! Den här gången kan du välja mellan roliga sms-böcker och dvd-filmer med stjärnkockarna från tv!


1. Humorboken ”42 SMS som kom till helt fel person!” från förlaget Lilleman&Smultron. Väldigt kul telefontabbar!
Ett exempel ur boken:
SMS: ”Nisses lärare har ringt igen! Han verkar helt 7k! Nu vill dåren att vi ska komma på ”stimulansmöte” i skolan på torsd em kl 15!”
Meddelandet skulle skickas från Nisses pappa till Nisses mamma, men kom istället till Nisses lärare…
Jag har 3 ex att tävla om.

Annons

2. Dvd-box med Den elake kocken Säsong 1med den alltid lika ilskne Gordon Ramsey.
Jag har 1 ex att tävla om.

3. Dvd-filmen ”Jamie Oliver – Happy Days Tour Live!” – med den alltid lika charmige nakne kocken!
Jag har 1 ex att tävla om.

3. Dvd-box med ”Nigella Feasts” – med den alltid lika läckerlagande Nigella Lawson.
Jag har 1 ex att tävla om.

Så här gör du för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar där du berättar vilken av vinsterna du helst vill vinna + svarar på frågan ”Har du råkat ut för att ett sms eller mejl har hamnat hos fel person – eller är du orolig för att det ska hända?”

Senast på onsdag den 14/10 klockan 24.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Digitala Rosa Bandet 2009 - Charlotte Silfverberg

Bröstcancerfonden – Digitala Rosa Bandet 2009

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Ellinor Klang

  Har faktiskt inte varit med om det konstigt nog eftersom hag ofta klantar till det annars. Om jag vinner vill jag ha den elake kocken.

 • Moon

  Skulle vilja vinna Nigella feast. Som tur var har jag aldrig skickat eller mottagit något mail som hamnat fel. Måste alltså ha väldigt ordenliga vänner 🙂

 • Gia

  Skulle hemskt gärna vilja vinna boken om felaktiga SMS, har själv inte haft turen? att få ett enda felaktigt SMS så det kunde ju vara kul att få läsa vad andra stackare råkat ut för!

 • Ann

  Jag har inte skickat själv fel SMS men fått ett par gånger från fel personer. En gång fick jag SMS från någon kille som hade träffat en tjej på Finlandsbåten och berättade att han älskade henne – allt också på engelska.

  Om jag vinner vill ha Nigella Lawsons dvd

 • magdalena Johansson

  Har aldrig skckat fel! Det skulle dock vara pinsamt! jag villhelst vinna Gordon Ramseys kitchen nightmares!

 • Lena

  Mina sms kommer sällan fel, och ofta brukar det inte vara så farligt, pojkvännen skickar däremot sms till mig med jämna mellanrum som skulle skickas till hans vänner. blir lätt att man knappar in fel nr när man ä’r van vid att skicka många sms till varandra, allt går av bara farten.

  vinner jag vill jag vinna sms-boken.

 • Sandra L

  Ja det har ju hänt att man råkat få kärleks-sms som varit till nån helt annan okänd tjej. Men sålänge det får en att le så är det ju trevligt.

 • Sandra L

  glömde skriva att jag vill ha Jamie oliver

 • Elin

  När vi hade kontakt med socialen inför vår adoption, tyckte jag att vår handläggare var tyken och dum i ett mail till oss. Jag skulle skicka mailet vidare till mamma med en kommentar om att socilatanten var dum och knepig. Istället tryckte jag på svara knappen och skickade detta pinsamma mail till vår handläggare. Jag kände att jag kunde stå för det jag sagt men skickade ändå ett mail och förklarade för henne att det inte var meningen att hon skulle få veta något. Efter mailet bättrade hon på sig, och jag fick någon sorts ursäkt av henne för hennes beteende.
  Nu har vi varit hemma med vår adoptivson i 6 veckor. =)

 • Elin

  Oj då, glömde säga att om jag vinner vill jag ha boken med sms:n som kom fel.

 • Jag fick en gång ett märkligt sms, om en bokning till en färjeresa. Kunde inte låta bli att svara och vi skickade flera meddelanden fram och tillbaka innan vi båda insåg att allt var ett missförstånd. Och ingen kunde fatta hur det gått till. Det hade ju varit synd om jag inte svarat och den stackars människan som skulle boka resan, inte fått veta att hennes sms kommit fel. Det hade kanske aldrig blivit någon resa…
  Inget allvarligt, men lite skoj i vardagen blev det! Det gäller nog att vara noggrann och se vart man skickar sina meddelanden…kan ju vara betydligt viktigare eller pinsammare…
  Om jag vinner skulle jag gärna ha möjlighet att kolla in Jamie Oliver! Han är så mysig och har väldigt goda idéer om mat!

 • Mia

  Jag fick ett sms där det stod: ”Pappa kommer och hämtar dig på busstationen” Just då befann jag mig på en buss och blev jätteglad över att få hämtning på busstaionen, när jag kom fram var inte min pappa där. Ringde honom och han var helt ovetandes från att han skulle hämta mig på busstationen, men snäll som han är hämtade han mig. Jag sms:ade tillbaka till den som hade skickat sms:et till mig och det visade sig att personen skickat sms:et till fel person =D Men tack vare sms:et fick jag hämtning!!!

  Jag diggar Gordon, så jag skulle vilja vinna hans box.

 • Det har nog blivet ganska många felskickade sms till min sons kompisar men de tar det med en klackspark,men det är nog sonen som tycker att det blir pinsamt när morsan inte kan skicka rätt. Alltid glädjer det någon.
  jag skulle vilja vinna humorboken ”42 sms som kom till helt fel person!”

 • maria sundkvist

  Jag har lyckats hålla mig borta från felskickade sms än så länge!!
  Jag håller tummarna för sms-boken

 • Tobias Hedlund

  Nä har inte skickat några fel som jag vet om iallafall!
  Jag vill gärna ha nigella boxen

 • Skulle vilja ha alternativ 2, med Ramsey. Han är bäst. 😛

  Jag har varit med om att sms har skickats till fel person, men det har aldrig varit något direkt pinsamt eller dumt sms, som tur är. Märker jag att jag skickar fel brukar jag skicka ett till sms och be om ursäkt. 😛

 • Rätt sms till fel person.
  Pinsamt värre spelar ingen roll i vilken version.
  Men för läsaren är det toppen.
  Då får man skratta med hela kroppen.
  Så denna bok min dag skulle förgylla.
  Och jag skulle boken til skyarna hylla.
  Boken är den vinst jag skulle vilja vinna 🙂

 • Maria

  sms boken verkar vara vansinigt rolig, jag skulle lägga den i vårat personalrum på skolan vi lärare behöver också skratta ibland.

  tokiga sms: Vi var med våra elever till en resa till Skansen med Friends i våras, de älsta fick gå själva, vi hade allas mobilnummer. I bussen smsa vi lite till de tuffaste grabbarna,ingen fattade att det var vi. Vi smsa tex.någon ser dig, jag tycker om dig, jag finns i bussen mm. Vi erkände sedan alla skrattade så gott.. i midsommras fick jag ett sms :ha en bra sommar bästa fröken…jag blev så glad..sms är ju rätt skoj..

 • Eva

  hoppas att jag inte har skickat alltför många mess fel, däremot har jag fått ett antal.

  Ett av de bästa var från australien på svenska (var tvungen att kolla prefixt på nr), fick ett sexmess om att nån skulle komma hem snart och berättade detaljerat vad han skulle göra. Efter några minuters funderande fick jag ett till mess från avsändaren det var en kompis som skulle skickat det till sin flickvän… Har skrattat många gånger åt honom, kan riktigt se hans panik när han insåg sin felskickning.

  om jag vinner skulle jag gärna vilja ha jamie olivers dvd

 • Johan

  Alternativ 2

  Fick ett Sm från en av mina spelare i seniorlaget (killar) där han skrev att han skulle jobba men saknande mig, avslutade med kjam…. det har han fått höra

 • Oh, Nakne kocken skulle sitta fint.
  Jag har skickat sms fel och framför allt har jag råkat skicka iväg sms när jag skulle ha klickat på radera så en kompis tex fick ett sms där det stod ‘hej smör’
  nu kommer jag inte ihåg vad det skulle stå, men gissningsvis INTE smör… och sen även en fortsättning var tänkt…

 • Matilda

  Ja jag råkade skicka ett sms helt fel en gång.
  Det var lite pinsamt eftersom att det löd ungefär ”Hej, skulle vi ses snart jag har tänkt på dig sjukt mycket och vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig. Ska vi rymma till ett hotell i Stckholm?” eller något i den stilen. Doch var det sista lite på skämt och skulle komma till min nuvarande pojkvän men kom till min lärare. Det var pinsamt, skickar ganska ofta fel faktist.

  Om jag vinner skulle jag helt klart vilja ha ”42 sms som kom till helt fel person” efter som att det är min absoluta humor, om jag inte vinner den så må¨ste jag bara köpa den!

 • MIKKELA

  Dvd-box med “Nigella Feasts”

  Jag råkade skicka ”Piss off…med eller utan Viagra!” till min chef… Det skulle egentligen till en vän som frågade ”Vad är det värsta du någonsin vräkt ur dig till en karl?!

 • trisse

  skulle vilja ha sms-boken
  har fått – varje jul- puss och kram älskling och vi ses på nyårsafton från en okänd person. lite kul och lite kusligt för efter första gången borde vederbörande inse att det aldrig kommer någon på nyårsafton eller….

 • Anna

  Har aldrig skickat fel, vad jag vet i alla fall…men skulle jag råka skicka något pinsamt till fel person så är det väll bara att bjuda på det..ett gott skratt förlänger livet heter det ju…
  Om jag vinner vill jag helst ha DVD-boxen med ”Den elake kocken”.

 • MariaA

  Skulle gärna vilja ha ”elake kocken”
  Jag är noga med vad jag skriver på sms och mail, så är inte så orolig att det ska ske. Fick däremot ett sms från en bekant som var skrivet lite kortfattat och slarvigt som jag tolkade helt fel och var väldigt irriterad på henne innan vi fick det utrett. Så det gäller att tänka på hur man formulerar sej.

 • Urz

  Hej!

  Har klarat mig från de värsta fadäserna, har dock av misstag fått i väg klassikern; ”hoppas du får kul i kväll” med en bokstav utbytt til ”k”, men det var till en vän och hon tog det väl 🙂
  lLyckades även mass-skicka ett ”god natt, puss puss” till de 10 första i adressboken. Däribland min farmors kusin, en riktigt krutgumma med egen mobil trots att hon då var närmare 90 år. Härlig dam, jag fick tillbaka ett ”god natt” från henne 🙂
  Vill vinna Ramsey-DVD:n

 • Mattias

  Bella i min träningsgrupp hade bytt nummer utan att meddela mig.

  Jag smsade att vi hade flyttat träningen.

  Svar: jaha men var sjutton ligger det?

  Jag: Ha-ha. Bella är du full, eller?

  Hon: Du har nog fel nummer jag heter inte Bella!

  (Dessutom brukar jag få roliga samtal där folk vill köpa/serva jordbruksmaskiner. Jag och säljaren har snarlikt nummer.)

  Om jag vinner vill jag ha ”42 sms…”

 • nj

  Nej jag har faktiskt aldrig råkat ut för att ha skickat fel eller fått något sms som inte ska till mig! kanske beror på att jag nästan aldrig använder mobilen;)
  Jag skulle med glädje vinna boken om felskickade sms,tänk vad roligt jag skulle få.

 • Emca

  Hej!
  Vill helst vinna: Dvd-boxen med Nigella.
  Ja jag är lite orolig och nojjig över att fel person ska få fel sms. Det har hänt förut…
  Råkade skicka ett intimt och kärleksfullt om picnic samma eftermiddag till mitt ex som skulle till min nuvarande pojkvän. Ex:et blev överlycklig och skickade ett sms tillbaka med ”menar du verkligen det?”. Då förstod jag mitt misstag och kände mig hemsk 🙁
  Nu är jag mer noga med att kolla att det rätt person

 • maria sundkvist

  Jag är alltid orolig att jag ska skicka fel!!!
  Jg håller tummarna för boken!

 • Jag har fått två sms som jag kommer ihåg. Det ena var Grattis på födelsedagen, utan att jag fyllde år. Jag ringde då upp kompisen jag fick det ifrån och sa som det var, så att hon kunde skicka ett nytt till rätt person. Det andra var ”Du kan öppna i källaren” Jag har källare på mitt hus och blev nyfiken,kanske en hemlig beundrare? Kollade numret på eniro och såg att det var en tjej från Jönköping, jag bor i Skåne. Tänker ibland på att den rätta personen inte fick sms-et. Hoppas det ordnade sig.

  Jag skulle gärna vilja vinna SMS boken

 • KMD

  På mitt förra jobb började det en kollega med exakt samma namn som min sambo (både för- och efternamn). Först tänkte jag inte så mycket på det, men efter att ha råkat svara på ett mejl från kollegan i tron att det var från sambon hade jag konstant ångest.

  Om jag vinner skulle jag vilja ha: “Jamie Oliver – Happy Days Tour Live!”