Vinn solpaket för stora&små!

Solen lyser över de flesta av oss just nu – och gör den inte det så kommer det säkert fler härliga stranddagar längre fram. Sommaren är inte hur kort som helst!
Du hinner ta chansen att tävla om superbra solpaket – ett för vuxna och ett för barn. Välj vilket du skulle vilja vinna!

Annons

1. Stora solpaketet. Du behöver inte pressa på stranden för att få fin färg – med Artdecos Spray on Leg Foundation fixar du snygg och säker bränna på benen! Och vill du tajta till bikinikroppen får du dessutom Yves Rochers figurformande kräm för plattare mage – den aktiva ingrediensen är grönt kaffe!
Sammanlagt värde cirka 500:-

2. Lilla solpaketet. Ta hand om känslig barnhud i solen med Bamse Sollotion och Solstift med skyddsfaktor 30 – det första solskyddsmedlet i Sverige som klarat miljökraven för att bli Svanenmärkt! Dessutom ett kul sommarbus med Mygg Terroren liten mackapär som surrar som en mygga och kan gömmas i till exempel mammas och pappas sovrum…
Sammanlagt värde cirka 230:-

Jag har ett paket av varje att tävla om.

Gör så här för att vara med och tävla:
*
Skriv en kommentar där du berättar vilket av solpaketen du helst skulle vilja ha + svarar på frågan ”Är du en badkruka som doppar tårna försiktigt – eller ett blötdjur som kastar dig i böljan direkt?”

Senast på onsdag den 8/7 klockan 24.00 vill ha ditt svar. Lycka till!

Själv är jag en typisk badkruka som tycker att allt under tjugo grader är vattentortyr. Men kanske blir det ett dopp i helgen. Jag ska hälsa på min kära syster i Göteborg och åka ut i skärgården. Och viktigast av allt – smida bröllopsplaner! Lillasyster ska gifta sig i september och jag har fått hedersuppdraget att vara tärna! Så det lär nog bli en hel del klänningssnack…
Hoppas alla får en jätteskön helg – ha det gottast så ses vi på måndag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Helen

  Är helst på torra land förutom när jag sitter i båten och fiskar.

  Paket 1 skulle jag gärna villa vinna.

 • Badkruka!Om jag vinner vill jag vinna paket nr 1

 • Jag skulle vilja vinna stora solpaketet. Jag har införskaffat solskydd till mitt hjärta men har ännu inte åtgärdat mina hpllöst vita ben. :o)

  Jag är nog ganska mycket badkruka men har faktiskt redan doppat mig i år. Man får offra sig för de små. ^^

  Hoppas på tur! ♥

 • Stora solpaketet och jag är en extrem badkruka!

 • Ååå,bröllop,sååå längesedan man var på ett!Ja,tänk om man fick vara tärna 😛 Syrran var en av tärnorna på mitt bröllop.Å tänk att få vara ute i skärgården nu.Har bott i Sthlm,men aldrig tagit mig ut dit.Hade det varit idag,skulle jag aldrig ha missat det!Göteborg har säkert en ljuvlig skärgård.Badkruka är jag med,tårna först för att känna av temperaturen.Sen brukar det för det mesta bli att dra sig tillbaka till liggunderlaget hehe.För att kämpa sig till bruna ben,brukar jag ligga med huvudet mot solen.Det har inte hjälpt dock.Att det ska var så svårt.Svårt att få plattare mage med,kämpar nu för fullt.Kilon har rasat,men magen putar ut än.Så,stora solpaketet skulle sitta fint 😉 Hoppas du har haft en underbar helg,vilket jag säkert tror du har,kram!

 • Sofie

  Jag doppar nog tån i först.. fryser så lätt och vill helst det ska va 25 grader varmt.

  Paket nummero 1

 • A.K

  Jag är en hopplös badkruka som aldrig får färg på benen. Och inte känns det bekvämt att visa upp min degiga mage heller.. Men jag vill ha det bästa till mitt bran, så jag hoppas på 2:an!

 • jag är helt klart med och tävlar 🙂 hade velat vinna paket nummer 1 🙂

  Personligen är jag nog också lite utav en badkruka 😛 jag går alltid i vattnet, kan inte bara slänga mig i som många andra i min ålder gör ^^

  håller tummarna nu och tack för chansen 😀

  [email protected]

 • Hej! Vi vill självklart också vara med och tävla! Vi är nog mer eller mindre blötdjur som kastar oss i direkt! Sonen vill inte gärna gå upp i första taget och behöver därför extra omvårdnad i form av bra solskydd, därför vill vi gärna ha paket 2.

  Har också länkat från vår tävlingsblogg: http://villduvinna.blogg.se/2009/july/solpaket.html

  håller tummarna, ha det bra så länge!
  KRAM

 • IA

  Lilla solpaketet. Jag är ett land djur, doppar inte äns tårna.

 • Astrid

  Mina vita ben blir glada om de får lite färg.Så paket 1 vore toppen.

  Undviker att bli blöt ute.Tycker alltid att det är kallt i vattnet.

 • Monica

  Jag är numera en badkruka. Som barn var jag betydligt tuffare och doppade mig utan trams. Stora solpaketet låter lockande om jag har turen att vinna.

 • Vilken bra tävling! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vann så skulle jag helst vilja vinna det: Stora solpaketet! Jag är nog ett Blötdjur, jag hoppar alltid i och njuter länge i vattnet. =D

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/july/vinn-ett-solpaket.html#comment

  Och här är min mailadress: [email protected]

  Ha det så bra!

 • Marie

  Det stora solpaketet skulle sitta fint för det här blötdjuret som tyvärr ärvt pappas istället för mammas hudtyp, jag får soleksem stället för att bli brun på nolltid utan problem. Läckert bruna ben vore toppen.

 • Mari

  Hej! Vill vara med och tävla om paket nr1.
  Brukar inte bada så mycket om somrarna. Men i år har det blivit mer sol och många bad för mej. Kan nog börja att kalla mej för ett blötdjur, efter sommaren.

 • BIRGITTA FORSSELL

  Hej vill gärna vinna paketet med solskydd till mitt lilla barnbarn Elias 2 år som har mycket ömtålig hud i motsats till mormor.Ha det skönt i sommar!

 • Carina

  Jag brukar försiktigt vada ut i vattnet tills min bikini blir något blöt. Sen lägger jag mig raklång i vattnet och sprattlar och har kul. I år har jag badat fler gånger redan än vad jag gjort de två sista somrarna tillsammans. Tyvärr har jag bara drygt en vecka kvar av semestern så jag måste nog få lite hjälp på traven med min solbränna

 • sandra

  Hej! Jag är verkligen en badkruka. På de fyra senaste åren har jag en endaste gång fått hela mig doppad till halsen här där jag bor.
  I södern har jag däremot mycket lättare för att doppa mig – där är det bara skönt att bada!
  Ha en skön sommar (:

 • Lena

  ÄLSKAR att bada. Det är det bästa på hela sommaren, enda smolken i bägaren är tyvärr de giftiga katthårsalgerna som dragit in över våra stränder den senaste veckan. Hoppas de snart försvinner. Om jag vinner vill jag helst vinna stora solpaketet, kunde behöva hjälp på traven med magkrämen men tycker att vi alla ska passa på att njuta av sommar, sol och strandliv hur vi än ser ut, det viktigaste är ju trots allt att må bra.

 • Jag vill vinna barnpaketet!
  Jag är dock en kruka som önskar att jag snabbt och läckert gick rakt ut i vattnet för ett graciöst dopp. Men så är inte fallet…jag går sakta utåt, grimaserar för varje känslig punkt, knäna, magen, och till sist skvätter jag vatten på mig själv, på armarna och beroende på värmen i vattnet blir det ett dyk eller ett ”kärringadopp” bakåt utåt i vattnet… inte mycket att vara graciös med där inte!

 • sandra

  badkruka 🙁 haha!

  skulle bli glad om nr 1 hamna i min brevlåda! Solkrämen här hemma är slut.. kram sandra 13 år <3

 • Kicki M

  Jag är ett riktigt blötdjur. Tog första doppet 31 maj i år i Luleåälv, då hade isen gått 2 veckor tidigare. Kanon!

  Tävlar gärna om paket nummer 1 =)

 • mamma-mia

  tävlar om packet 1

  Vill gärna bada, dock lite försiktigt kliver jag ner för att sedan ta ett snabbt dopp, har man bara börjat vill jag doppa mig igen, igen och igen.
  Bena behöver mera brunt, magen skulle behöva minska. Men annnars är jag en glad prick som älskar sommar….sol, sol jättesköna sol!!!!

 • Carina Gerdin

  Jag vill gärna vinna solpaket nummer 1.
  Jag är en riktig badkruka, när jag var liten älskade jag att bada men inte nu längre, kan det ha med åldern att göra?…..