Vinn tant i hatt eller gott skratt!


Fredag igen – och då vet du vad som gäller. Tävlingstajm!!!

Den här gången kan du välja mellan de här fina priserna:


1. Boken ”Anslaget 2” – minst lika kul som ettan som jag skrivit om innan.
Ett exempel på en av de påhittade annonserna i boken: ”Kalimera!!! År 2005 var jag på ön Naxos och glömde en badhandduk med en blomma på en strand där någonstans. Om du ska åka till Grekland i sommar och den ligger kvar så vore jag tacksam om du kunde ta hem den till mig. Jag bjuder på en kaffe för besväret.” (Jag har 3 ex att lotta ut.)

Annons


2. Boken ”Hattliv” av Ylva Elzén. En härlig bok om damer och deras hattar.
Ett par exempel: ”Hatten gör människor vackra, den förstärker personligheten och kvinnligheten!” Elena, 82. ”En hatt kan piffa till hela fysionomin” Märta, 94. (Jag har 1 ex att lotta ut)
+ 1 Aloe Vera Yoghurt hårinpackning från Barnängen – så du kan vara snygg i håret när du tagit av hatten också.

Gör så här för att vara med och tävla:
* Skriv en kommentar om vilken vinst du helst vill ha +svara på frågan: ”Vilken sorts hatt eller annan huvudbonad tycker du är snyggast?”

Senast på måndag den 15/9 klockan 12.00 vill jag ha ditt svar. Lycka till!

Ha en höstmysig helg! Själv ska jag träffa lite släkt och lite vänner och koppla av med god mat och gott sällskap. Det värmer mer än vädret just nu – i morse var första morgonen jag kände att det började bli för kallt att gå utan strumpor… så det är väl bara att städa socklådan på söndag… Vi ses på måndag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • jag skulle vilja vinna nr 2.
  tycker stickade mössor är den snygagste huvudbonaden 🙂

 • Hej Charlotte 🙂
  Du har nåt att hämta på min blogg!

 • jeanna

  Jag skulle aldrig i livet våga bära hatt möjligen
  en basker(kanske). Däremot är det kul med solhattar till småbarn.Om jag vinner skulle jag välja Anslaget 2.

 • Jag vill vinna den första boken Anslaget 2.

  Lite ”nostalgi” när jag hitta en reklam-keps i garderoben från Föreningsbanken. Gul/grön med solskärm, liksom genomskinlig.
  Den hade jag en sväng när jag var barn (ler åt eländet).
  Men gärna en snygg keps föredrar jag nu….

  Kram Nettan i Hälsingland.

 • Snyggaste och roligaste huvudbonad jag vet är nog en riktigt fin kräfthatt.Tas kräfthatten fram så vet man att det vankas en riktig rolig och smakrik kräftfest i goda vänners lag. Dessutom blir man garanterat med på kort i sin fina hattprydnad.Om jag vinner vill jag ha boken Hattliv.Att du sen har en liten bonus med iform av Aloevera yoghurt hårinpackning är ju toppen för håret nu är verkligen istort behov av en riktig inpackning efter sommarens alla saltabad.

 • Gudrun Löfgren

  Hattboken låter kul!

  Min ”drömhuvudbonad” är en gammal halmhatt med långa blå sidenband och små förgätmigej runt hela kullen. Den har jag på mig, och ibland håller den i handen, när jag går barfota längs en låååång sandstrand. Alldeles i vattenbrynet går jag och inte ett enda bekymmer finns i hela världen.

 • Christina

  Boken om hattar skulle passa mig bra,eftersom jag är hopplöst opassande i något på huvudet. Jag kanske kan få några uppslag, som gör att jag kan hitta något för mig. Min enda tänkbara huvudbonad är kapuschongen! Häromdagen köpte jag en ny vinterjacka och jag vågade inte chansa på en utan denna ”utrustning”. Garderoben innehåller idel jackor med kapuschong. Måste man inte ha hårblåsen med om man har något på huvudet?

 • Jag är ingen hatt människa,men den snyggaste är ju en keps.

 • Hattarna i tv-serien Huset Elliott får bli mitt svar. Självklart matchat med kläderna från serien. Jag skulle vilja vinna hattboken.

 • tentan börjar imorgon men jag har en lite överraskning 🙂

 • Hej!
  Jag skulle verkligen behöva ett gott skratt och hoppas vinna ”anslaget 2”.

  Jag är inte mycket för huvudbonader. Det förstör och döljer bara en snygg frisyr. De kreationer som kungligheter bär på huvudet tycker jag ibland är rent gräsliga…..
  Men fina huvudbonader jag kommer att tänka på nu, då det närmar sig så smått, det är dem vi ser i luciatågen! – luciakrona, glitter, stjärngossestrut och kanske tomteluva – åh nu längtar jag nästan efter adventstider…

  Må så gott!

 • Birgitta W

  Min tokroliga hatt som jag köpte på en skolresa till Köpenhamn i början på 60-talet. Den är gjord av något slags kräpp-papper. Den är vit med stora prickar i gult, blått och grönt. Även brättet har prickar och sist men minst ett grönt band i grönt silvrigt papper runt brättet och hatten. Jag kan helt enkelt slita mig från den – den ligger på hatthyllan.
  Boken Hattliv verkar bra för mig som är en nostalagiker.

 • Britt

  Inte snyggaste huvudbonaderna kanske men de som värmer hjärtat mest: Hjälm på vuxna cyklisters huvud som goda föredömen för cyklande ungdomar.
  En hattbok till dottern kunde vara bra så kan hon kolla in vad som skulle passa henne för att, hmm, dölja frisyrbortfallet efter hjälmanvändandet.