Visa upp ditt hem

Mininredning.se kan alla som vill visa upp privatbilder (anonymt) på hur de har det hemma. Sen sätter man betyg på varandras bilder, pratar inredning och tipsar varandra.

Det är ju trevligt att vanliga hem också får synas, och inte bara superduperstajlade inredningar. Men varför inte ta det ett steg längre och starta en sajt där folk visar upp hur det verkligen ser ut ibland. Typ:

Annons

Tänk så skönt att gå in och titta på andras ostädade röror, som tröst när man sitter bland dammråttorna och bara ooorkar inte…

En annan tröst är att det blivit trendigt att ha det lite gammalt och rörigt hemma.
Två av inredningstrenderna för 2008 är:  
1. ”Rustikt med patina” vilket jag ska kalla mina gamla möbler för i år, låter mycket chicare än ”slitet gammalt loppisskräp”.
2. ”Klä rummet med kläder” – man ska låta kläderna komma ut ur garderoben och ha plaggen framme som en del av inredningen. Så när det ser ut så här hemma på sovrumsgolvet är det alltså inte slarvigt, utan det senaste modet:
  

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Fia

  Det här vågar jag inte visa för dottern, för då kommer hon alldeles säkert att påstå att hennes klädhög på golvet är resultatet av ett omfattande stylistjobb:)

 • Eva

  Oj… själv skulle jag aldrig drömma om att visa upp mitt hem om det såg ut så där…

 • Hahhaha!!
  Ser PRECIS ut som hemma hos mig!
  Aningen mer välstädat möjligen…
  *S*

 • Fint tips!Så himla bra att lite gammalt och rörigt är inne nu 😛 Här finns oxå himla bra tips,kramen 🙂

 • mina ungar kommer bli jätte glada över det sista modet, hihi. det kommer bli jätte populärt. hihi. för så gör dem redan stor kram biggan

 • Hmm… Jag får hoppas att den trenden med kläder tas med en nypa salt här hemma. Valda delar är redan moderna på den punkten 😉 Kramar…

 • Vårat hus passar nog in i kategorin: Ganska välstädat men ändå sunkigt hem, i stort behov av att rustas men tyvärr är ägarna för slöa.
  Shit, och jag är ju en av ägarna! Kanske dax ta tag i saker här hemma.
  Och nu till reklam:
  Om du går in på min sida så får du lyssna på en bra låt som min skäggiga mans band har gjort.
  Jag försökte lägga ut ”videon” från youtube, men det verkar inte funka för mig.
  Jag kunde länka i alla fall och det är ju alltid nåt.
  De vill att folk ska rösta på dem, det är en plats på P4 sörmlands topp 5 lista som lockar.

 • Charlotte

  Fia: Kanske bäst att hålla trenden hemlig tills vidare… 🙂
  Eva: För tydlighetens skull vill jag klargöra att just den röran på bilderna inte är min egen. Jag kan ha stökigt på andra sätt – men diska är jag bra på!
  Storsan: Du kanske kan bli första modiga kvinnan som lägger ut sin egen röra på en ny ”hemma på riktigt”-sajt? 🙂
  Tips&Trix: Visst är det en sympatisk trend!
  biggan: Just i tonåren verkar den trenden aldrig bli omodern…
  Gisan: Som sagt – vissa är helt enkelt före sin tid… 😉
  dentatuerademamman: Jobbigt när man kommer på att man bara kan skylla på sig själv 🙂 – ska gå in och lyssna på skäggmannen!

 • Hej Charlotte.Torrfällning är något man får leva med när man har nya mörka jeans.De blir bättre av att man tvättar dem,men kör dem aviga på ylleprogram och flytande ylle-tvättmedel så sabbar du dem inte.
  Kram och lycka till 🙂

 • PS.Man inte tvätta nya jeans på ett bra tag för att färgen ska ”gå in” för att sedan sluta torrfälla,men om du följer rådet så går det nog bra.

 • Jag flyttade äntligen soffan till sin rätta plats. Och upptäckte att jag behövde flytta på alla andra möbler också då. Så nu håller jag på och lägger pussel. Fast jag egentligen ”bara skulle städa lite”. Vissa delar av lägenheten ser ganska bra ut nu iaf, får se när jag får ihop det helt. Just nu försöker jag istället plugga.

  Annars tänkte jag säga att jag fick tag på en emailadress till varuhuschefen på IKEA och har mailat i förrgår tror jag det var om soffan. Väntar på svar så får vi se vad som händer.

  Hoppas allt är bra med dig!

 • Charlotte

  Annchen: Spännande med möblepussel, bara det inte blir en bit över som med riktiga pussel.. till exempel en stol som inte passar in någonstans. Lycka till! 🙂

 • Jag är fortfarande inte färdig. Deadline på lördag, då är det inflyttningsfest. Nöjd med ena delen av lägenheten nu, men har för många fåtöljer. Efter festen får de åka ner i källaren tror jag, men jag vill ju att det ska se bra ut även på lördag. Nån gång blir jag kanske vuxen på riktigt och skaffar möbler som passar där jag bor, istället för att pussla ihop möblerna jag har till något som ska föreställa hemtrevligt. Detsamma gäller mina blommor. Men jag är också en samlare, i källaren är det fullt med kartonger. Skulle kanske behöva en kastare, det är jag bara ibland. Kanske snart. Kanske nu. Kanske.