Viska kärleksorden i rätt öra!

Igår kväll påminde jag sambon om han måste börja röja och rensa lite hemma idag, om gästerna på lördag ska komma längre in i lägenheten än hallen. (En prylfabrik måste ha exploderat mitt i vår lägenhet medan vi varit upptagna att njuta av varma sommarkvällar…)

Annons

Nu går jag här och funderar vilket av sambons öron jag pratade i. Vänster eller höger. Det kan vara skillnaden mellan att komma hem till ett röjt eller oröjt hem idag.
Enligt nya rön fungerar våra öron så här:

* Höger öra är bäst att prata i om du ska ställa en fråga eller ge praktisk information till personen. Är alltså bästa öronvalet om du ska säga till din man att han ska handla mjölk på vägen hem eller dammsuga. Beror på att höger öra skickar informationen vidare till den logiska vänstra hjärnhalvan.

* Vänster öra är däremot bäst att prata i om du vill berätta om dina känslor eller förklara din kärlek. Så vill du viska ”Du är den gulligaste gullegubben i hela världen!” eller något annat romantiskt till din älskade är det vänsterörat som gäller. Då hamnar orden i den känslosamma högra hjärnhalvan.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • nettan t

  Alla dessa rön! Hur ska man vara funtad för att hålla reda på alla teorier? Jag gör som jag brukar, säger sakerna mer än en gång om det är viktigt, då borde rätt öra höra någongång!

 • Här spelar det ingen roll vilket öra jag väljer. Jag måste skriva lappar om det ska bli någonting gjort – och lägga dem över Sudokot i tidningen…

 • Cia

  Eller så skriker man av bara fan så att han garanterat hör det via båda öronen så slipper man fundera.

 • Åsa w

  håller med inga fungerade öron om det inte är ur hans intresse…. trist men sant.

 • Man får nog säga det mer än en gång! Så är det här ibland.

 • oj, jag som inte hör med vänstra örat..