Det bidde bara en korv…

Igår var jag på marknad. Sommarens allra bästa marknad – i Hörby. Jag kan vara lite partisk eftersom jag kommer därifrån, men Hörby marknad är faktiskt den mysigaste. Den är lagom stor och mitt inne i byn istället för på någon lerig åker.
Jag hade ett väldigt trevligt besök, fast mest för att det är ett ypperligt tillfälle att träffa gamla vänner. Det blev däremot inte mycket handlat. Jag är en urusel marknadsshoppare – alla stånd och trängseln gör att jag aldrig får igång köplusten på allvar.
Som tur är har jag en väninna som är marknadsproffs och vet var man gör fynden. I år hann jag bara följa ett av hennes råd: ”Du måste köpa en korv som är jättegod!” Så det gjorde jag och handlade en bamsesalami rullad i kryddor och fröer.

MARKNADSMINNE 2012:


Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons