Trolla bort byxförbudet!

Det är lite gäspigt här och där på redaktionen idag – vi var på julfest igår kväll och såg Joe Laberos show ”Invited to Labero”. Magiskt kul!
Flera av mina arbetskompisar blev borttrollade på scenen, men som tur var kom de tillbaka. Annars hade det till exempel blivit svårt att få ihop ett nytt Allas-nummer nästa vecka.

Tänk om man kunde trolla bort saker på riktigt. Då finns det en hel del jag skulle svingat spöet över. Till exempel den här gamla franska lagen från 1800-talet om att kvinnor är förbjudna att bära långbyxor i Paris för att ”upprätthålla den moraliska ordningen”.

Lagen gäller fortfarande och egentligen borde alla kvinnor gå till polisen i Paris och få en speciell licens om de vill bära byxor.
Det mest bisarra är motståndet att ta bort lagen under åren. Senaste försöket gjordes 2003, men då tyckte den franske jämställdhetsministern att det ändå inte skulle göra någon skillnad. Och 1969 sade en fransk polischef att man skulle behålla gällande lagar eftersom ”man inte vet om de kan komma tillbaka någon gång i framtiden”!

Ha en riktigt trevlig helg! Själv ska jag titta på Idol-finalen (håller en extra tumme för Erik), laga revbensspjäll , köpa klappar och mysfika med trevligt sällskap på stan. Vi ses på måndag!
Och slutligen ett exempel på att det kan vara trixigt att trolla:

Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons